Het hoogtepunt van de maand februari was natuurlijk het carnavalstoernooi, met als thema 'Boer zoekt bal'. Een uitstekend idee van dames 3 om de agrarische sector weer eens van de positieve kant te belichten. Dat was ook nodig bij de veelal stedelingen van VC Primo, die overduidelijk geen kaas gegeten hebben van het boerenbestaan; een opdracht was om goed voor koe en kip te zorgen, maar een van de kippen was al voor het eind van de tweede wedstrijd op brute wijze onthoofd...

Op 14, 28 mei en 4 juni zal er weer een interne competie zijn voor zowel leden als introducees.

Voorafgaand aan interne competitie is er de mini ALV in de kantine.

Carnavalstoernooi 2020

Dit jaar viel Dames 3 de eer om het traditionele toernooi te organiseren. In dit jubileumjaar wilden wij dat natuurlijk graag goed doen. De voorbereidingen zijn we dan ook al rond de Kerst gestart, en voor de inkopen is zelfs een afvaardiging naar Hongarije afgereisd. We hebben dus nergens op bezuinigd om dit tot een legendarisch toernooi te maken.

Als thema hebben we voor de boerderij gekozen. Op veld 1 had ieder team een koe en een kip en hiervoor moest goed worden gezorgd. Als je een dier hebt mag je de bal niet spelen en de dieren mogen niet vallen en niet samen in bezit zijn van één speler. Dit leverde hilarische momenten van vliegende beesten en blokkerende spelers op die te laat bedachten dat ze eerst de kip of koe kwijt moesten toen de bal er aan kwam.