September 2019

De kop is eraf! De competitie is voor vijf teams begonnen en daarmee de eerste, voorzichtige, stappen naar een kampioenschap in 2020 gezet.

De eerste setwinst voor een Primoteam in het seizoen 19/20 was voor dames 4. Het verloor echter wel met 2-1 bij Nuvo '68. Dames 3, na een zwaar seizoen op eigen kracht in de 1e klasse gebleven en ondanks onheilspellende berichten ook niet heringedeeld, had tegelijkertijd een uitwedstrijd tegen promovendus Bladel 3. Deze jonge tegenstander bleek aardig te kunnen volleyballen en won met 3-0. Heren 4 begon een dag later in den Ekkerman met een bewogen 2-2 gelijkspel tegen Nuvoc 4, met een ongelukkig 8-7 verlies in de door tijdgebrek niet uitgespeelde vierde set. En op donderdag waren dames 1 en 2 aan de beurt. Dames 2 verloor de eerste set tegen Bladel 2, maar herstelde zich met twee keer 25-17 en won de wedstrijd dus met 2-1. Dames 1 haalde daarna eveneens een knappe 2-1 overwinning, tegen Verrekijker. En de andere teams? Die moeten wachten tot oktober.