Het jaar 2020 is voor VC Primo, qua resultaten, niet bijster goed begonnen. Van de 24 wedstrijden in januari werden er slechts zeven gewonnen, en dat is beduidend lager dan het typische gemiddelde. Voor de stand in de verschillende competities heeft dat nog geen heel grote gevolgen gehad. Alleen heren 1 is door twee nederlagen van de eerste naar de achtste plaatst geduikeld. Het uitvallen van Alexei heeft het team geen goed gedaan, al ligt het natuurlijk nooit aan de set-upper. Doordat heren 1 tot nu toe echter vier (!) wedstrijden minder speelde dan de koploper geeft de stand een wat vertekenend beeld. Zou heren 1 die vier wedstrijden allemaal met 4-0 winnen dan stond het weer bovenaan.

Ook heren 2 verloor in januari beide wedstrijden, tegen de koplopers BVC en Tamar was het twee keer 'net niet'. Het team zal in de strijd om de gewenste vierde plaats nog wel wat moeten goedmaken op het taaie Nuvoc. Heren 3 verloor de topper van VCE/PSV met 3-1, maar versloeg Riethoven en PBF, en gaat met een punt voorsprong de tweede seizoenshelft in. VCE/PSV en VVC Best zijn de overgebleven concurrenten. Heren 4 staat, na onder meer een 3-1 overwinning op MVC de Hangar, keurig zevende in de vierde klasse. Heren 5 speelde twee keer tegen Tamar, thuis werd met 3-1 gewonnen, maar in Eindhoven-Noord werd het 4-0 voor de studenten. En een dag na het toernooi moest het alweer in Bergeijk aantreden, tegen BVC werd het 2-2. In de spannende vijfde klasse staat heren 5 nu vijfde, met evenveel punten als de nummer drie, maar ook met maar twee punten meer dan de hekkensluiter.

Ook de overgangsklasse bij de dames is bijzonder spannend. Dames 1 staat nu derde, en heeft nog een wedstrijd tegen koploper Blox tegoed. Nederlagen tegen VCE/PSV en Verrekijker werden goedgemaakt met een knappe 3-0 overwinning op Geldrop. Dames 2 begon het nieuwe jaar met een nederlaag bij Bravo, maar verschafte zich in de degradatiestrijd lucht door een 3-0 zege bij hekkensluiter Bladel. Voor dames 3 is de situatie penibel; ondanks dat er tegen Blokkart en Bladel verrassend een punt werd gepakt is de achterstand op de nummer voorlaatst vijf punten. Dames 4 tenslotte is de tweede helft goed begonnen, met drie punten uit twee wedstrijden, waaronder een broodnodige 2-1 zege bij ODI, en kan voorzichtig weer wat naar boven kijken.