Finale (1)

Door in de Genderbeemd met 3-0 te winnen van VC Riethoven heeft Dames 1 optimaal geprofiteerd van de verrassende nederlaag van concurrent ABC twee dagen eerder. Met nog twee speelrondes te gaan heeft Primo nu drie punten voorsprong en dat betekent dat Dames 1 in de volgende wedstrijd op 11 april kampioen kan worden. Op die avond speelt Primo thuis tegen ABC en bij winst is Primo in de 1e klasse A niet meer in te halen.

D1 begon nog een beetje onwennig aan het nieuwe seizoen, de eerste set tegen Nuvo '68 ging ruim verloren, maar daarna ging het heel snel beter, de eerste acht wedstrijden werden allemaal gewonnen. Zeker in de Genderbeemd is het team tot nu toe oppermachtig, slechts een setje werd afgestaan. Ook de uitwedstrijd tegen ABC, vroeg in het seizoen, werd met 2-1 gewonnen. Door nederlagen in de verre uitwedsfrijden in Riethoven en Bergeijk kon ABC echter lange tijd in het spoor van Primo blijven, en al enkele weken was duidelijk dat de uitgestelde onderlinge wedstrijd wel eens beslissend zou kunnen gaan zijn. Daarbij is de uitgangssituatie voor Primo door de recente verliespunten van ABC nu wel een stuk gunstiger geworden.

De wedstrijd begint om 21:30, komt allen onze dames aanmoedigen!